Go to main content of this page.

Beste camper eigenaar,

Op dit moment bent u de trotse eigenaar van een camper en heeft u waarschijnlijk een goede reden om afscheid te gaan nemen van uw camper. Vaak is dat best wel een heel gedoe zeker als je niet dagelijks bezig bent met dergelijke zaken als het verkopen van een voertuig en dan ook nog eens een camper!

En laten we er niet omheen draaien, een camper is wel een voertuig maar natuurlijk kan het zeker als bezit nog niet in de schaduw staan van een auto, al was het maar om het feit dat de belevenissen en de vaak prachtige herinneringen en verhalen van een gehele andere orde zijn dan met een auto.
Dus om welke reden dan ook, afscheid nemen van een camper is niet alleen maar verkopen het is een periode van vakantie herinneringen die je dan weg doet, maar gelukkig zijn er de foto’s nog!
Kunt u zelf de camper verkopen dan moet u dat zeker doen, wilt dat liever niet zelf doen dan laat u ons dat toch doen. Wij beloven geen gouden bergen en mooie verhalen vooraf, wat wij wel doen is in samenspraak met u doornemen, waar de mogelijkheden en verwachtingen liggen.

Natuurlijk doen wij dit niet kosteloos, en willen u graag daarover verder informeren waarbij het voor ons natuurlijk van belang is, om wat voor camper het gaat. Stuurt u ons een goede korte omschrijving van de indeling en uitvoering alsmede het bouwjaar en kilometerstand van uw camper en verwachte prijs!
Stuurt u die op naar ons e-mail adres info@cc-import.nl met een aantal goede en duidelijk foto’s erbij, wel van recente datum, dan nemen wij na ontvangst z.s.m. contact met u op, en bekijken wij samen met u of uw camper op onze website geadverteerd kan worden. Dus vergeet niet naam en telefoonnummer erbij te vermelden, dank u.
EXTRA AANDACHT VOOR HET VOLGENDE;
Omdat het natuurlijk voor de hand ligt dat een door u aangeboden camper voor bemiddeling bij ons verkocht gaat aan 1 van onze relaties, moet uw camper altijd minimaal aan de eisen voldoen die wij zelf altijd stellen aan onze inkoop campers; geen schade ( normale gebruikers sporen daar gelaten), geen vochtproblemen (wij controleren dat), originele km standen, zoveel als mogelijk info over de camper zelf en het onderhoud middels boekjes rekeningen etc. Niet ouder dan bouwjaar 1995!