Go to main content of this page.

Fiat Elnagh Alkoof

modelAlkoof
versionAlkoof
date registration204-2006
transmission typemanual
mileage69.000 km
fueldiesel
power96 kW / 131 bhp
doors3
NAPyes
colorWit
factory colorWit
weight3500 kg
inspectionJa
warrantyJa
sold

description

De Elnagh camper is een Alkoof uitvoering echter met een semi integrale indeling !Het is namelijk mogelijk om de ruimte van de alkoof, boven de chauffeur en de passagier, zo in te delen dat er een semi integrale indeling ontstaat door middel van het slaapgedeelte omhoog te duwen, dat zeer licht en eenvoudig door een ieder is uit te voeren. Wij hebben de Elnagh camper ingekocht van de 1e eigenaar in België. Heerlijke zit en slaapplaatsen voor 2 tot 5 personen met een groot vast bed achterin die voorzien is van een super liggende matras . In de garage onder het bed ,die ook weer groot en ruim is dus 100% geschikt voor fietsen ja zeker ook voor elektrische fietsen of zelfs motor ! Overige ruime slaapplaatsen voorin boven de chauffeur en passagier waarbij u zeker geen benauwd en/of opgesloten gevoel heeft, integendeel zelfs het is een lichte grote ruime heerlijke slaapgelegenheid.

Verder is de Elnagh camper in een zeer goede staat zowel optisch buiten en binnen en goed onderhouden. De km stand van slechts 69.000 km is origineel en vastgelegd op documentatie. Een geweldige 2800 cc motor met maar liefst 130 PK alsmede airco op de motor. Grote ruime koelkast met diepvries , een kookfornuis met oven, L-vormige keuken indeling veel kast ruimte met lig en hang indeling, toilet is geplaatst in een aparte ruimte waardoor de douche ook apart is en dat is een ronde luxe douche vlakbij het achterste bed.

Natuurlijk is er nog meer te vertellen echter spreekt het voor zich als u een degelijke camper zoekt voor een nette prijs afgeleverd met campercheck en garantie dan is het logisch dat u langs wilt komen om zelf alles te bekijken en voor aankoop er zelf ook mee te rijden. Bij aflevering krijgt u een uur uitleg van onze monteur over het gebruik van alles in de camper. Wij hebben de Elnagh camper inmiddels ingevoerd bij de RDW in Zwolle en technisch al klaar laten maken voor gebruik.

Wij hebben de verkoop van onze campers verplaatst naar Hessenweg 18 in Dalfsen (aan de weg van Zwolle naar Ommen) waarbij de klant het volledige concept krijgt voor de camper van service tot verkoop en verhuur door ACSLaarman en Camper Dealer 2dehands b.v.

Afspraak maken altijd mogelijk ook na de openingstijden t.w. avond en weekends .