Go to main content of this page.

EURAMOBIL Terrestra met zonnedak

modelsemi integraal
versionSemi Integraal
date registration211-2011
transmission typemanual
mileage97.657
fueldiesel
power96 kW / 131 bhp
doors3
NAPyes
weight3500 kg
inspectionja
warrantyja
€ 42.500,- incl. vat

description

Beschrijving
De Euramobil Terrestra, semi integraal is een camper die geschikt is voor 2 tot 4 personen. Wat bijzonder is aan deze prachtige en zeker ook nette frisse camper is zeker het slaapgedeelte achterin. Hier heeft men een goede combinatie gemaakt van het slaapcomfort die normaal gesproken zijn terug te vinden in een camper met een vastbed achterin gebouwd of een camper met twee enkele bedden ingebouwd. Dit is dus een combinatie van deze twee, u slaapt ieder afzonderlijk echter kunt u er ook een groot bed van maken. Op de foto kunt u zien wat wij daarmee bedoelen en nog beter is om deze Euramobil camper bij ons te komen bekijken.

Aan de buitenkant vindt u een grote garage die onder de bedden doorloopt, deze ruimte biedt plaats aan twee fietsen en/of het opslaan van uw vakantiespullen.

In de camper zelf is het zeer goed vertoeven want u kunt heerlijk plaats nemen in de stoelen en/of bank of de voorstoelen uit de cabine die draaibaar zijn. Het geheel is van zitplaatsen vrij eenvoudig omvormbaar tot een slaapgelegenheid voor twee personen.

We kunnen er niet om heen dat deze camper het gevoel van luxe uitstraalt, dit is voor een ieder meteen zichtbaar als je de camper instapt. Het zitcomfort, de indeling, de luxe afwerking, de keuken, aparte douche en toilet, het slaapvertrek achterin t/m de LED sfeer verlichting geven de camper allure. Het vakantiegevoel, de beleving, u beleeft het vanaf het moment van instappen in deze prachtige camper!

De afmetingen van de camper zijn; L 682, B 235 en H 297 cm, de onderbouw is van Fiat Ducato met een 2.3 JTD 130 Pk motor die slechts 97550 kilometer heeft gereden. Verder is de camper voorzien van airco op de motor, centrale vergrendeling, elektrische ramen, elektrische spiegels met verwarming, dubbele airbag, radio-/cd speler, veiligheidssloten en muggendeur. Een prachtige luifel zorgt voor een heerlijke zit buiten de camper en een zonnepaneel op de camper vangt de stralen van de zon voor u op!

Alle papieren zijn aanwezig bij deze camper van onderhoud t/m de camperboekjes zelf.

Voor financiering en/of finance lease kunt u bij ons terecht.

ACSCamperdealer is een RDW erkend allround camperservice bedrijf ook voor onderhoud van uw camper en gespecialiseerd importeur van 2ehands campers, ook voor uw vakantie hebben wij de juiste huurcamper.

Hessenweg 18, 7722 PK Dalfsen verkoop tel. 06-3714 2872 of ons algemeen nr. 0529-432215.
Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, overige tijden op afspraak mogelijk, ook 's avonds.
www.cc-import.nl

specifications