Go to main content of this page.

Dethleffs

versionIntegraal
date registration211-2005
transmission typemanual
mileage77.000
fueldiesel
power94 kW / 128 bhp
doors2
NAPyes
weight3500 kg
inspectionJa
warrantyJa op verborgen gebreken
sold

description

Een zeer nette en mooie camper die een geweldige indeling heeft waarbij u de mogelijkheid heeft om met z'n tweeën te gaan reizen of met vier personen. 

De Dethleffs camper is een integrale uitvoering met een hefbed en een vast bed achterin. 

De Dethleffs camper heeft slechts 73.000 km gereden en alle documenten met onderbouwing hiervan zijn aanwezig, ook de volledige beschrijving van de camper zelf alsmede het onderstel van Fiat waar de camper is opgebouwd. 

Een zeer goede en krachtige 2800 cc motor met 128 PK en voorzien van airco. Distributieriem is in 2016 vervangen en sindsdien een 4.000 km gereden

De indeling is zoals de prachtig brons gekleurde camper al doet vermoeden inderdaad van een hoge kwaliteit. Veel opties en een zeer aangename opstelling van de zit en slaapplaatsen.De toilet en douche bevinden zich in de zelfde ruimte echter wel apart geplaatst zodat u kunt douchen en de toilet niet nat wordt. 

Natuurlijk is er een grote ruime koelkast aanwezig en apart een vriesvak. Keuken met veel kastruimte en natuurlijk kookgelegenheid. In de camper zelf ook veel kastruimte voor hang en leg indeling. 

Zoekt u een camper met een dergelijke indeling die netjes en goed is onderhouden weinig kilometers heeft gereden en zeker de moeite waard is om te bekijken dan nodigen wij u heel graag uit om deze camper in Dalfsen te komen bekijken  Een afspraak maken is altijd voor u en ons nog prettiger. 

Graag tot ziens in Dalfsen Hessenweg 18 

Camper Dealer 2dehands b.v