Go to main content of this page.

Chausson Sweet Cosy

modelSweet Cosy
versionSemi Integraal
date registration205-2012
transmission typemanual
mileage32.800
fueldiesel
power96 kW / 131 bhp
doors3
weight3500 kg
inspectionja
€ 49.950,- incl. vat

description

Wij bieden hierbij aan een keurige zeer mooie Chausson Sweet Cosy camper met een luxe indeling die ook zeker een praktische indeling genoemd mag worden.

Bij het instappen in de camper zie en voel je het meteen, ruimtegevoel en beleving van licht en luxe. Uw ogen kijken direct naar het kookeiland die uw aandacht naar zich toe trekt.

Een lederen zitgedeelte waar het altijd heerlijk vertoeven is , en het ruime glazen dak boven u zorgt voor een mooie lichtinval als u zich in de camper begeeft.

De Chausson camper heeft boven de al luxe standaard uitrusting nog een aantal extra's mogen ondergaan zoals o.a. het autolevel systeem die zorgt voor stabiliteit en vaste ondergrond voor de gehele camper.

Ook is er een verstelbaar ( tot aan de grond) fietsenrek  aanwezig , een zonnepaneel , handgreep op de deur .

Ook cruise controll is aanwezig , airco van de motor en dat is een beresterke Fiat 2.3 ltr Multi-jet met maar liefst 130 PK.

Achter het stuur en als passagier kunt u plaats nemen op de comfortabele pilootstoelen die geheel draaibaar zijn om bij stilstaan aan te kunnen zitten aan de tafel.

Zijn er nog meer mensen aanwezig , nog gezelliger en in het geheel geen probleem , zitten op de heerlijk lederen zitbank is dan mogelijk of op de zijbank.

En slapen is mogelijk achterin en boven de Dinette , daar is namelijk een elektrisch hefbed geplaatst die geschikt is voor 2-personen.

Een ruim frans bed in de dwars in breedte achterin gebouwd zorgt voor beiden een goede nachtrust, met de douche en de aparte toilet binnen bereik.

Spreekt deze camper u aan dan is een bezoek aan ons bedrijf in Dalfsen zeer zeker de moeite waard !  

 

 

specifications